DUROC D'OLIVES varkensvlees
De smaak en sappigheid wordt bekomen dankzij het gebruik van pure grondstoffen (zoals tarwe, gerst, mais, en soja). Als bron voor vetstoffen krijgen DUROC D'OLIVES varkens olijfolie.
Olijfolie wordt in de medische wereld geprezen omwille van zijn gezonde vetzuursamenstelling. Het gebruik van olijfolie in het dagelijkse rantsoen heeft een rechtstreekse invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op hart- en bloedvaten.
DUROC D'OLIVES varkensvlees is van Belgische bodem en voldoet aan de strengste normen inzake voedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, bioveiligheid, gezondheidsmanagement en het dierenwelzijn.
DUROC D'OLIVES op het bord onderscheid zich door de smaak, sappigheid en het mooi bruin bakken.
Als ambachtelijke slagerij bereiden we van dit stukje duroc d'Olives-vlees natuurlijk ook heerlijke charcuterie.
Onze toppers hierin zijn:
Beenham duroc d'Olives
Ovenspek duroc d'Olives
Gerookte bacon duroc d'Olives
Mosterdspek van duroc d'Olives
Nootham duroc d'Olives
Boerepaté duroc d'Olives
Hespgebraad met dragon
Droge worstjes duroc d'Olives
Gedroogde ham duroc d'Olives
Salami duroc d'Olives (externe productie)
GESLOTEN
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 17.30u
8.00u tot 16.30u
8.00u tot 12.30u
copyright © cdesign.be