Ten laatste op donderdag 12u bestellen voor het weekend!!
Het is weer tijd voor gezellige avonden, koud buiten, lekker warm binnen.
Terwijl een heerlijk stoofpotje van wild op het fornuis of een stukje vlees bereiden.
Bij ons kun je het allemaal krijgen van vers uit de Ardennen tot bereide gerechten waar je niets meer hoeft aan te doen. Een degustatie (vanaf 18/10) van wild behoort ook tot de mogelijkheden, zo proef je verschillende soorten wild.
-Haas: haas (geheel), hazenrugfilet (+geheel), (vanaf 15/10)
-Fazant: fazanthen, Fazantenfilet, fazantenfilet gespekt, fazantenbout, fazantenborst (vanaf 15/10)
-Patrijs: geheel, gevuld
-Eend: filet van wilde eend
-Bosduif: geheel, bosduiffilet
Hertenvlees/Everzwijn (klik hier):
Hert: Hertenkalffilet, hertenkroontje, filet van pure hert, hertenbiefsteak, gyros van hert, hertenragout, burger van hert, wildgehakt
Ree-biefsteak
Everzwijn: everzwijnfilet, everzwijnsteak, everzwijnragout
-Hertenkalffilet in wildsaus
-Hertenragout
-Fazantenfilet met spekjasje in wildsaus
-Bosduiffilet in grand veneur wijnsaus
-Everzwijnfilet in grand veneur wijnsaus
-Everzwijnragout
1/Classic: Witloof met spek, wortel, boontjes, broccoli, champignonmix en pastinaak.
2/Met appel: Witloof met spek, wortel, boontjes, broccoli, champignonmix en pastinaak en appel
Appel met veenbessen (klik hier):
GESLOTEN
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 17.30u
8.00u tot 16.30u
8.00u tot 12.30u
copyright © cdesign.be