HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

Wild

Ten laatste op donderdag 12u bestellen voor het weekend!!

 

Het is weer tijd voor gezellige avonden, koud buiten, lekker warm binnen.

Terwijl een heerlijk stoofpotje van wild op het fornuis of een stukje vlees bereiden.

 

Bij ons kun je het allemaal krijgen van vers uit de Ardennen tot bereide gerechten waar je niets meer hoeft aan te doen. Een degustatie (vanaf 18/10) van wild behoort ook tot de mogelijkheden, zo proef je verschillende soorten wild.

 

Klein wild (klik hier):

 

-Haas: haas (geheel), hazenrugfilet (+geheel), (vanaf 15/10)

-Fazant: fazanthen, Fazantenfilet, fazantenfilet gespekt, fazantenbout, fazantenborst (vanaf 15/10)

-Patrijs: geheel, gevuld

-Eend: filet van wilde eend

-Bosduif: geheel, bosduiffilet

 

Hertenvlees/Everzwijn (klik hier):

 

Hert: Hertenkalffilet, hertenkroontje, filet van pure hert, hertenbiefsteak, gyros van hert, hertenragout, burger van hert, wildgehakt

Ree-biefsteak

 

Everzwijn: everzwijnfilet, everzwijnsteak, everzwijnragout

 

Traiteur in wild (klik hier):

 

-Hertenkalffilet in wildsaus

-Hertenragout

-Fazantenfilet met spekjasje in wildsaus

-Bosduiffilet in grand veneur wijnsaus

-Everzwijnfilet in grand veneur wijnsaus

-Everzwijnragout

 

Warme groenten: (klik hier)

 

1/Classic: Witloof met spek, wortel, boontjes, broccoli, champignonmix en pastinaak.

2/Met appel: Witloof met spek, wortel, boontjes, broccoli, champignonmix en pastinaak en appel

 

 

 

 

Appel met veenbessen (klik hier):

 

Wildkalender, tips voor het bakken....